Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@06:58:33 GMT

مرحوم علیزاده همواره دغدغه دین و انقلاب داشت

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۰۹۳

مرحوم علیزاده همواره دغدغه دین و انقلاب داشت

به گزارش حوزه فرهنگ خبرگزاری تقریب، دکتر رضا پورحسین، استاد دانشگاه تهران در وبینار بزرگداشت مرحوم دکتر قدرت الله علیزاده، معاون اسبق مجمع تقریب مذاهب، به ابعاد شخصیتی و کاری ایشان پرداخت و گفت:«درباره شخصیت مرحوم آقای دکتر قدرت الله علیزاده، صحبتهای زیادی شده و دوستان، آشنایان، شاگردان و اساتید ایشان بحثهایی را مطرح کردند که همه این بحثها نشان میدهد که ایشان از یک شخصیت رشد یافته، منسجم و پخته برخوردار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به عنوان کسی که از طفولیت، مرحوم آقای علیزاده را میشناسم و نسبت فامیلی هم با ایشان دارم، قاعدتاً بیشتر از دوستان زوایای دیگری از شخصیت رشد یافته، شکل گرفته، متدّین و متعهد این مرحوم می شناسم؛ اگر بخواهم مسئله ای را مطرح کنم که طی آن مهمترین وجه شخصیتی آقای دکتر علیزاده باشد، این نکته را عرض می کنم که ایشان دارای دغدغه بود؛ دغدغه داشتن صفتی است که در هر کسی به وجود نمی آید و ایشان دغدغه دین، انقلاب، جهان اسلام، مردم و دغدغه های فرهنگی و دیگران را داشتند. وقتی برای کسی دغدغه حاصل می شود، مشخص می شود که بخش مهمی از زندگی و ذهن او درگیر مواردی است که برای او مهم است. مرحوم علیزاده به سرنوشت دین، انقلاب، جهان اسلام و این اواخر به سرنوشت مقاومت، بسیار فکر می کرد و در مورد آن غصه می خورد، حرکت و برنامه ریزی می کرد و به سهم خویش نقشی را ایفا میکرد».

پورحسین در ادامه افزود: «انسانی که قبل از آنکه به خود و منافع خود بیاندیشد، به دیگران و مصالح انقلابی، دینی و اجتماعی می اندیشد، از سطح خود ، فراتر رفته است و به حوزه اجتماع و خدمت به دیگران و آرمان ها و اعتقاداتش وارد شده است. مرحوم آقای دکتر علیزاده چنین شخصیتی داشت. آن چه که شاید کمتر در مورد آن صحبت بشود، مردمداری ایشان و حضور اول در مشارکت های اجتماعی است. هرگاه قرار بود در مناطق جنوب تهران، به خصوص منطقه 18، حرکتی خیرخواهانه، جهادی و فرهنگی آغاز شود، ایشان جزو اولین نفراتی بود که مشارکت می کرد و تا آخر هم پای این مشارکت می ماند».

این استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت:« ایشان تقریبا در بحث خیریه، امور مربوط به مساجد، انجمن های مذهبی، روحانیت منطقه و فراتر از منطقه، فعالیتهای کتابخانه ای، جهادی، بحث تعلیم و تربیت اسلامی، تأسیس مدرسه و از این قبیل بسیار نقش داشت و در همه جا حاضر بود، این همان چیزی است که تحت عنوان دغدغه دینداری و مردم داری مطرح کردم. این موضوع و اینگونه رفتار، ناظر بر چنین دغدغه ای است. در حقیقت حرکت مقاومت، انقلاب ما، حرکتهای اجتماعی و فرهنگی اسلام ناب میطلبد که افرادی مثل آقای دکتر علیزاده، بیشتر و بیشتر در صحنه باشند».

پورحسین به وجه دیگر شخصیتی ایشان اشاره کرد و افزود:«با این همه کوشش و جهاد فرهنگی و آموزشی که مرحوم علیزاده در جهت اجرای منویات مقام ولی فقیه و رهبری داشت، ایشان، خود دارای یک شخصیت ولایی و محب واقعی اهل بیت بود. به گونه ای که من در سلوک و رفتار و منش ایشان در درون و بیرون خانواده شاهد بودم که اهل مستحبات وترک مکروهات بود که او را به عنوان یک محب واقعی اهل بیت(علیهم السلام) نشان می داد. ایشان در حوزه بحث حاکمیت هم مقلد حضرت آقا بود و هم به ولایت مطلقه الهیه اعتقاد داشت که مصداق بارز این مقام را ایشان در حضرت آیت الله العظمی خامنه ای می دانست. مرحوم علیزاده مرید و عاشق رهبر معظم انقلاب بود؛ بنابراین همه حرکت های دینی او، با اخلاصی که من از او سراغ داشتم در جهت تحقق منویات ولایت بود؛ یعنی یک شخصیت پخته و دارای دغدغه دین، مردم و فرهنگ بود که تحت امر ولایت با نیت خالص، عمل صالح انجام می داد. این چیزی است که یک حیات طیبه را می سازد و من فکر میکنم به لحاظ نسبی مرحوم آقای دکتر علیزاده، یک حیات طیبه را سپری نمود و به دیار باقی شتافت».

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: مرحوم علیزاده مرحوم آقای دغدغه دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند نفر از تهران به حج می‌روند؟

سرپرست اداره کل حج و زیارت استان تهران با اعلام اینکه سهمیه حج استان تهران در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۵ هزار نفر است، از آغاز اعزام این زائران از ۲۴ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

محمدرضا حاجی‌علیزاده به ایسنا گفت: در استان تهران و شهرستان‌های تابعه حدود ۱۵ هزار زائر در قالب ۱۰۶ کاروان به حج ۱۴۰۳ اعزام می‌شوند، که ۶۲ کاروان «مدینه قبل» و ۴۴ کاروان «مدینه بعد» خواهند بود.

به گفته سرپرست اداره کل حج و زیارت استان تهران،  نخستین پرواز کاروان‌های «مدینه قبل» از ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواهد بود و پروازهای کاروان‌های «مدینه بعد» نیز از ۴ خردادماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

حاجی علیزاده افزود: پروازهای برگشت کاروان‌های حج تهران احتمالا از اوایل تیرماه آغاز می‌شود.

سهمیه حج ایران امسال بیش از ۸۷ هزار نفر تعیین شده است که از این تعداد حدود ۸۵ هزار نفر زائر و بقیه عوامل خدماتی حج هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • یادی از شهید امیررضا علیزاده ، شهید مدافع حرم
  • فیلم| یادی از دیدار نخبه مازندرانی با رهبر انقلاب
  • آقای سامی بیگی، یک ملت به خاطر تو، به جان هم افتادن
  • تصاویری از دیدار نخبه مازندرانی با رهبر انقلاب
  • تصاویری از مرحوم نصراللهی نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • چند نفر از تهران به حج می‌روند؟
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد