Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص عفونی ضمن اشاره به تفاوت کرونا دلتا با دیگر گونه های کرونا گفت: درگیری گونه ی دلتا در افراد جوان و کم سن و سال بیشتر دیده میشود و شدت این بیماری نیز افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، دکتر محمد علیزاده اظهار کرد: عوارض ریوی، مشکلات تنفسی، گوارشی و قلبی در گونه دلتا بیشتر دیده میشود و توصیه میشود خانواده ها کودکان خود را در محیط های شلوغ قرار ندهند تا احتمال بیماری کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد: قدرت سرایت پذیری گونه دلتا بسیار بالاست و هنوز مکانیزم این گونه ناشناخته است.

وی با اشاره به علائم گونه دلتا افزود:  تب یکی ازعلائم شایع در گونه دلتاست و علائم همراه آن ممکن است سردرد، گلو درد و آبریزش بینی باشد که مانند یک سرما خوردگی خود را نشان دهد.

وی ادامه داد: اکثر بیماران در ابتدا با مشاهده علائم سرماخوردگی و خفیف، این بیماری را جدی نمی گیرند و دستورالعمل ها بهداشتی را به خوبی رعایت نمی کنند و این ویروس را به افراد دیگر که ممکن است علائم خطر داشته باشند انتقال دهند.

دکتر علیزاده در مورد زمان مراجعه بیمار به مراکز درمانی و بیمارستان گفت:وقتی فرد علائم اولیه بیماری را داشت و تب، بیشتر از سه روز طول کشید یا اینکه عوارض گوارشی مانند تهوع و اسهال و استفراغ بروز کرد و یا ضعف و بی حالی شدید وسرفه ، تنگی نفس شدید و احساس درد در قفسه سینه وجود داشت بیمار حتما به پزشک مراجعه کند.

این عضو هیات علمی در خصوص اهمیت تزریق واکسن کرونا گفت: خوشبختانه تا کنون تمامی واکسن هایی که ساخته شده در پیشگیری از بیماری تا حد قابل توجه موثر بوده اما میزان اثرگذاری ممکن است در واکسن ها متفاوت باشد.

دکتر علیزاده بی فایده و بی اثر تلقی کردن تزریق واکسن را نادرست دانست و افزود: شاید واکسن ها به طور صد درصد از ابتلا به کرونا افراد را ایمن نکند اما علائم بیماری به شدت در افراد کاهش می دهد . واکسن ها از انواع مختلف اثر بخشی  متفاوتی خواهند داشت و توصیه میشود افراد واکسن را دریافت نمایند. 

وی ادامه داد: ایمنی بلافاصله بعد از تزریق واکسن در افراد ایجاد نمی شود چرا که  ایمنی نسبی حداقل دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن در فرد ایجاد خواهد شد. 

دکتر علیزاده تاکید کرد: افرادی که دو دوز واکسن هم دریافت کرده اند حتما باید ماسک بزنند و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: البرز تب کووید 19 کرونا دلتا موج پنجم بیماری کرونا سرایت پذیری گونه دلتا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد

دکتر ابراهیم شهریاری گفت: در تاریخ ۹ اردیبهشت امسال، خانمی ۳۰ ساله به همراه همسرش به یکی از مراکز درمانی بخش خصوصی «مطب» مراجعه کرد.

وی ادامه داد: به دنبال تزریق آنتی بیوتیک، خانم دچار شوک آنافیلاکسی شد.

دکتر شهریاری افزود: بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته و کار احیا انجام و خانم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان حضرت رسول اکرم کلاله بستری شد و اکنون نیز درحال درمان است.

وی با اشاره به شکایتی که در این خصوص شده است، گفت: در نظام پزشکی، پرونده تشکیل و به دادستانی ارجاع شد و اکنون درحال بررسی است.

 

منبع: صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد